!

Informații și aspecte juridice

Website-ul www.metrotehnica.ro cu subdomeniile: skoda.metrotehnica.ro, dasweltauto.metrotehnica.ro,  service-skoda.metrotehnica.ro, service-seat.metrotehnica.ro și website-urile: www.ducatiromania.ro și www.tcxromania.ro sunt operate de către METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL, cu sediul social in București, Str. Ing. D. Tacu nr.12, sector 5, România, punct de lucru în Șoseaua Giurgiului 23 A, Jilava, județul Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/443/1993, cod unic de înregistrare RO10068801 (denumită în continuare ,, Metrotehnica”), număr de telefon 021.4500500 și adresă de email sales@metrotehnica.ro; service@metrotehnica.ro.

Website-urile au fost produse de:

PIXELARIUM SRL
Bucuresti, România
+40 722 653 775
contact@pixelarium.ro
https://www.pixelarium.ro

Aceste Website-uri au fost dezvoltate de Metrotehnica pentru a fi o sursă de informare și acces a utilizatorilor la produsele și serviciile oferite de Metrotehnica și își rezervă toate drepturile, inclusiv asupra bazei de date. Paginile de internet Metrotehnica pot include, însă, legături și către alte pagini de internet ale furnizorilor săi pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legală privind confidențialitatea acestor date personale.

CONDIȚII PRIVIND LINKURILE / LINK AGREEMENT

1. Această pagină web este operată de o companie aparținând firmei Metrotehnica International și cuprinde pagina de pornire (prima pagină) și toate celelalte pagini web ale acestui site.

2. Metrotehnica acceptă și permite crearea unor legături, respectiv linkuri corecte din punct de vedere juridic cu pagina de pornire și toate celelalte pagini web ale acestui site. Orice link trebuie să conțină o referire clară și precisă la pagina web a companiei METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL; în special, întregul conținut al site-ului web METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL va fi redat nealterat.

3. Se interzice în mod explicit crearea unor legături la sub-paginile individuale ale site-ului web al METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL fără a se preciza denumirea clară a sursei originale (deep link).

4. Metrotehnica își rezervă dreptul de a refuza linkurile pentru anumite persoane, companii, organizații, grupuri de persoane și/sau grupuri de companii sau linkuri referitoare la anumite conținuturi web, pagini web sau site-uri web, fără a preciza motivele.

5. De asemenea, este interzisă crearea unor linkuri directe sau indirecte către site-ul web Metrotehnica care creează o asociere cu informații, conținuturi web, site-uri web sau pagini web nepermise din punct de vedere juridic, imorale, radicale din punct de vedere politic, discriminatorii, infracționale, care încalcă anumite prevederi sau cu un alt caracter similar. Metrotehnica neagă în mod explicit orice asociere cu astfel de conținuturi pe site-urile web respective, inclusiv toate sub-paginile.

6. Metrotehnica nu își asumă răspunderea pentru daunele sau dezavantajele, indiferent de natura și temeiul juridic al acestora, cauzate de linkuri care încalcă sau au încălcat aceste condiții privind crearea linkurilor.

7. Metrotehnica își rezervă dreptul de a revoca în orice moment acordul privind crearea linkului, chiar și fără a specifica motivele, precum și de a lua toate măsurile tehnice și/sau legale disponibile împotriva încălcării acestor condiții privind crearea linkurilor.

INFORMAȚII GENERALE

Toate prețurile sunt orientative și conțin TVA, dacă nu este specificat altceva. Pot exista situații in care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactati pentru informații detaliate și prețuri. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

Informarea UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 conform directiva CE 715/2007 : Valorile declarate au fost obtinute prin procedurile de masurare prevazute in directiva CE 715/2007. Valorile declarate nu se refera la un singur autovehicul si nu reprezinta parte componenta a ofertei, ci servesc exclusiv scopului de comparatie a diferitelor tipuri de autovehicule. Valori diferite ale consumului de carburant si emisiilor CO2 pot rezulta in mod deosebit din cauza dotarilor speciale si accesoriilor (de exemplu : anvelope late, instalatia de aer conditionat, suporti portbagaj plafon, etc.)

Datorita limitarilor specifice dotarilor sau motorizarii, exista posibilitatea sa nu fie posibila montarea accesoriilor dorite la autovehiculul selectat. Informatii despre disponibilitatea accesoriilor pentru modelul selectat precum si despre termenul de livrare îl puteti obtine de la consilierii noștri de vânzări. Pentru accesorii se acorda o garantie de 2 ani.

Toate imaginile, textele, preturile si alte informatii prezentate pe aceasta pagina web si pe cele conexe reprezinta informatii cu titlu informativ, fara a genera obligatii ferme. Va rugam tineti cont de faptul ca nu poate fi redata calitatea culorii la toate monitoarele. Imaginile pot contine si eventuale alte accesorii sau material decorative utilizate doar in scop fotografic. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ulterioare. Metrotehnica International SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Pentru a afla  mai multe detalii despre acestea vă invităm să vizitați pagina de web: DIRECTIVA PRIVIND FIȘIERELE COOKIE.

 

METROTEHNICA INTERNATIONAL SRL

Cod unic de înregistrare RO10068801 din data de 05/01/1998
Înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/443/1993 din data de 06/01/1993
Sediul social in București, Str. Ing. D. Tacu nr.12, sector 5, România

Firma indeplinește condițiile de funcționare, specifice pentru fiecare autoritate publică, activitatea declarată, încadrată în clasa CAEN:
Punct de lucru în Șoseaua Giurgiului 23 A, Jilava, județul Ilfov, România

Activități încadrate în clasa CAEN conform Certificatului Constatator emis de OFICIUL REGISTRULUI COMERȚULUI de pe lânga Tribunalul București  nr. 115372 din 09/03/2009:
4511 Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone);
4520 Întreținerea și repararea autovehiculelor;
4532 Comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule;
6810 Cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii;
7120 Activități de testări și analize tehnice;
7311 Activități ale agențiilor de publicitate.

Punct de lucru în Șoseaua Giurgiului 23 C, Jilava, județul Ilfov, România

Activități încadrate în clasa CAEN conform Certificatului Constatator emis de OFICIUL REGISTRULUI COMERȚULUI de pe lânga Tribunalul București  nr. 234190 din 13.06.2013:
4511 Comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone);
4532 Comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule;
4540 Comerț cu motociclete, piese și accesorii aferente; intretinerea și repararea motocicletelor;
7311 Activități ale agențiilor de publicitate. 

REGISTRUL AUTO ROMÂN- AUTORIZAȚIE TEHNICĂ nr. 1928/19.03.2004 Revizia 12/01.09.2021 pentru a desfășura în unitatea sa din Șoseaua Giurgiului 23 A, Jilava, județul Ilfov, România următoarele tipuri de activități:
Activități de reparații ale vehiculelor rutiere
Activități de întreținere a vehiculelor rutiere
Activități de reglări funcționale ale vehiculelor rutiere. 

sales@metrotehnica.ro; service@metrotehnica.ro
www.metrotehnica.ro; www.oferte.metrotehnica.ro